Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Октябрь
2022
123456
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новостиDaniel Barenboim (79) zegt voorlopig optredens af

Nrc.nl 

Vanwege zijn slechte gezondheid stopt dirigent en pianist Daniel Barenboim (79) de komende maanden met optreden. Dat heeft hij bekendgemaakt nadat hem eerder deze week een Gramophone Lifetime Achievement Award werd toegekend.

The NXT step. Onze Club-watcher ziet hoe blauw-zwart met komst Caluwé zijn werking weer verstevigt en verjongt als pijler voor de komende jaren

HLN.be 

Club Brugge heeft zijn structuur en fundamenten verstevigd en verjongd de voorbije maanden. Niet enkel op het veld, ook ernaast. Nu is er dus de komst van Tom Caluwé (44) als Sports Manager. Opnieuw een jonge wolf, die perfect past in het plaatje dat de landskampioen voor ogen heeft, stelt onze Club-watcher. “Nu is het enkel nog wachten op dat nieuwe stadion. Pas dan zal het totaalplaatje helemaal kloppen.”

De val van het goede cholesterol

Nrc.nl 

Dertig jaar onderzoek naar voeding en „goed cholesterol” heeft geen nieuwe manieren opgeleverd om hartinfarcten te voorkomen. Het bleek een doodlopende weg, zegt Martijn Katan.

Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavingen met een tour: “Met de meest persoonlijke details”

HLN.be 

Matthew Perry (53), wereldberoemd door zijn rol als Chandler in ‘Friends’, doet binnenkort zijn boekje open. Letterlijk. De acteur lanceert zijn memoires waarin hij openhartig zijn ervaring met verslavingen deelt en backstage anekdotes van de populaire sitcom vertelt. Als promotie tourt Perry straks ook langs verschillende steden.

Wat eet je beter niet voor een goede nachtrust? “Cola Light bevat 33% meer cafeïne dan gewone cola en houdt je langer wakker”

HLN.be 

Krijg je ’s ochtends amper je ogen open en ben je doorheen de dag olympisch kampioen geeuwen? Slaapexpert Johan Verbraecken duidt of een tas warme melk of een slaapmutsje voor het slapengaan écht helpt of niet en zet op een rijtje welke andere voeding de nachtrust (niet) bevordert. “Fruit is ‘s avonds zeker geen aanrader: de suiker erin maakt je opnieuw alerter.”Dziubi en vader Stefan vertellen over moeilijke outing: “Als ik het niet aanvaardde, was ik m’n enige zoon kwijt”

HLN.be 

Dziubi (29) zorgde in ‘Blind getrouwd’ voor een emotioneel moment toen hij vertelde dat hij jarenlang gepest was en zelfs in elkaar geslagen werd. Een getuigenis die ook hard aankwam bij papa Stefan (58). “Ik heb zitten janken voor mijn tv”, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Vader en zoon vertellen er over hun soms moeilijke band, de duiven die alle aandacht van Stefan opeisten en Dziubi’s outing. “Dat heeft me wat slapeloze nachten opgeleverd.”

Christian Bale over acteerervaring in ‘Thor: Love and Thunder’: “Het was eentonig”

HLN.be 

Marvel Studios wist al heel wat grote Hollywoodsterren te strikken voor zijn projecten. Zo ook acteur Christian Bale (48). Hij speelde de slechterik Gorr in de laatste ‘Thor’-film ‘Thor: Love and Thunder’. Maar in een recent interview met ‘GQ’ biecht hij op hoe deze ervaring is geweest. “Ik kon de dagen niet van elkaar onderscheiden", klinkt het.

Max Verstappen laat het van zich afglijden, Lewis Hamilton scherp over ‘budget-gate’: “Noodzakelijk om teams die te veel uitgeven te straffen”

HLN.be 

Lewis Hamilton vindt dat teams die het budgetplafond in de Formule 1 overschrijden gestraft moeten worden. Volgens nog onbevestigde berichten zouden twee renstallen afgelopen jaar meer hebben uitgegeven dan de maximaal toegestane 145 miljoen dollar voor de bouw en ontwikkeling van hun raceauto’s. Bij Red Bull, het team van wereldkampioen Max Verstappen, zou zelfs sprake zijn van een forse overschrijding.

Na gruwelijke hameraanval die hem blind maakte, praat Gilbert (63) voor het eerst: “Mijn stiefzoon blééf slaan... Nu is mijn leven verwoest”

HLN.be 

“Waarom? Waarom? Ik weet het niet. Alles heb ik voor hem gedaan.” Zes maanden nadat Gilbert Vlietinck (63) het hoofd werd ingeslagen met een hamer, vertelt de man voor het eerst over zijn lijdensweg. Zijn stiefzoon sloeg 14 (!) keer op Gilberts hoofd, terwijl hij al roerloos op de grond lag. Dat de man het overleefde, is een wonder. “Maar mijn zicht en geur krijg ik nóóit meer terug”, getuigt Gilbert, die ook mentaal fel lijdt onder de laffe aanval. Net zoals Gratienne (69), zijn vrouw én de moeder van de dader. Читать дальше...

Koning Filip en koningin Mathilde maken boottocht op de Rijn op laatste dag van werkbezoek

HLN.be 

Op de laatste dag van hun werkbezoek in Rijnland-Palts maken koning Filip en koningin Mathilde een boottocht op de Rijn. Ze zijn ingescheept in Sankt Goaer en gaan naar Bobbpard om dan vandaar uit naar Koblenz te rijden met de auto, voor hun laatste stop van de reis. Het is een toeristisch uitje, maar wel één met een thema. Door een lente met weinig regen en een droge en warme zomer, is er snelle daling van het waterniveau in Duitsland. Dat is niet goed voor de belangrijke waterweg van Duitsland, de Rijn.

Debby’s (27) beste vriend is verliefd op haar, maar zij niet op hem. “Fysiek voel ik mij niet aangetrokken”

HLN.be 

Vrijgezel Debby (27) en Max (37) zijn al jarenlang beste vrienden. Althans, dat is hoe Debby hun relatie omschrijft. Max noemt haar liever ‘zijn crush’. Hoewel Debby hun innige vriendschap koestert, vraagt ze zich af of ze haar relatie met Max een kans moet geven. “Soms verlang ik echt naar hem. Maar zodra hij arriveert, voel ik toch weer afkeer.” Relatietherapeut Wim Slabbinck legt uit of Debby de sprong moet wagen. “Ik voel wat drempelvrees bij jou.”


Музыкальные новости
Алла Пугачёва

Соседи Пугачевой за 10-140 млн рублей распродают свои дома в деревне Грязь

Rss.plus
Владимир Путин

Великолукская учительница предложила Путину создать кино и сериалы о педагогах
Актовые лекции в ИРОиПК: разнообразие аспектов

Программа 2022 года по ремонту подъездов в Одинцовском округе выполнена на 83%

Как изменились правила выдачи болгарских виз россиянам в 2022 году

Статистика по коронавирусу в России на 6 октября
Mik (41) opende een strandbar in de Dominicaanse Republiek: “Zelfs een multinational als Coca-Cola kan niet altijd frisdrank leveren, gewoonweg omdat er geen voorraad is”

HLN.be 

Velen mijmeren er wel eens over, maar weinigen durven het: hun hebben en houden achterlaten om een nieuw leven in het buitenland op te bouwen. Veel mensen verklaarden Mik (41) dan ook voor gek toen hij het idee kreeg om een strandbar te openen in Puerto Plata. Dankzij de steun van zijn moeder waagde hij het er toch op. “Hoewel ik meer uren klop, heb ik toch het gevoel steeds op vakantie te zijn.”

“Voor vrijheid!”: Wereldsterren, waaronder Angèle, zetten schaar in hun kapsel als steun voor protesten in Iran

HLN.be 

Van Angèle tot Juliette Binoche, allen knippen ze hun lange haarlokken af met éénzelfde doel: het steunen van de protesten in Iran. De laatste weken zijn er namelijk hevige rellen ontstaan in het land naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini. De jonge Iraanse werd gearresteerd door de zedenpolitie omdat ze haar hijab niet goed droeg en haar lokken zichtbaar waren. Ze werd zo hardhandig aangepakt dat ze om het leven kwam. Uit protest knippen Iraanse vrouwen nu hun haarlokken af. Maar... Читать дальше...

Football Talk. Sevilla ontslaat Lopetegui na zware nederlaag tegen Dortmund - WK in gevaar voor Walker

HLN.be 

De deelname van Engels international Kyle Walker aan het WK voetbal in Qatar komt mogelijk in gevaar. De rechtsachter van Manchester City kampt met een liesblessure en is zeker een aantal weken buiten strijd. Walkers coach Pep Guardiola besprak zijn situatie woensdagavond na de 5-0 overwinning in de Champions League tegen FC Kopenhagen. “Het is iets met de buikspieren en hij zal een tijdje out zijn. Ik weet niet hoelang. Meer kan ik niet zeggen. We zullen met de dokters overleggen. Hopelijk raakt hij hersteld voor het WK. Читать дальше...Москва

2014 • Регулярные хоккейные турниры "Прорыв Москва" 09 октября 2022г.


Все новости спорта

Новости тенниса
Большой шлем

«Парижский вечер с „Порше“. Мария Шарапова выложила фото в эффектном наряде103news.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.

Путин в России и мире
Москва

Воюют все. Мобилизация


Лукашенко в Беларуси и мире
Минск

Орденом Матери награждены 242 жительницы всех областей Беларуси и Минска103news.comмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "103 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. 103news.com — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

103news.com — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.
Москва

План успешной спецоперации и обеспечения мира: Анатолий Голод, проект Служба общей информационной безопасности
Ria.city


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России


Алла Пугачёва

Раз дом никто не покупает: личные вещи Пугачевой выставили на продажу в СетиМосква

Российская фирма примет участие в строительстве газопровода в Узбекистане


Друзья 103news.com


Информационные партнёры 103news.com


Спонсоры 103news.com