Август
2018

Новости за 12.08.2018

PSG åpnet med seier

Paris Saint-Germain startet Ligue 1-sesongen med å slå Caen 3-0. Neymar åpnet ballet, før Adrien Rabiot la på til 2-0 ti minutter før pause. Minuttet før full tid fastsatte Tim Weah, sønn av Liberias president George Weah, resultatet til 3-0.

Bayern tok revansje

Bayern München tok hevn for cupfinaletapet mot Eintracht Frankfurt ved å valse over dem i den tyske supercupen søndag kveld. Robert Lewandowski scoret hat trick, mens Thiago Alcantara og Kingsley Coman scoret de to siste i det som ble en 5-0 seier.

Wikheim vant norsk duell

Gustav Wikheim scoret det andre målet i FC Midtjyllands 3-1 seier over Sivert Heltne Nilsens AC Horsens i dansk superliga. Wikheim startet på benken, men kom altså inn og scoret. Heltne Nilsen spilte hele kampen på midtbanen til Horsens.

Pedersen reddet Godset-poeng

Odd tok ledelsen 2–0 i 1. omgang, men Strømsgodset kom tilbake og reddet 2–2 og ett poeng. Espen Ruud og Torgeir Børven nettet for Odd, mens Kristoffer Tokstad og Marcus Pedersen scoret Strømsgodsets mål.

Glimt tok første seier siden mai

Bodø/Glimt slo Kristiansund 3-0 i eliteserien og tok sin første seier siden 27. mai. I de øvrige kampene ble resultatene: Rosenborg - Stabæk 1-1, Ranheim - Start 0-0, Sarpsborg - Lillestrøm 2-0.

-Vi fortjente ikke å vinne

Rosenborg spilte uavgjort i kveldens kamp mot Stabæk. Rosenborg-trener Rini Coolen synes ikke laget fortjente noe annet.

Viste fingeren til konkurrenten

Det kokte over for Oliver Solberg etter at han kjørte inn til femteplass i et rallycross-stevne i Nysum søndag. Like etter ga han Thomas Bryntesson fingeren. – Jeg måtte bare si unnskyld. Jeg bruker aldri gjøre slikt, sier Solberg til parcferme.no.

Drømmestart for Manchester City

Regjerende ligamester Manchester City fikk en fantastisk start på Premier League med 2-0-seier borte mot Arsenal søndag. Raheem Sterling og Bernardo Silva gjorde målene for de lyseblå.

Solbakken inntok tabelltoppen

Endelig kunne Ståle Solbakken juble for seier over rivalen Brøndby. FC København vant 3–1 på hjemmebane i dag. Det ga også tabelledelse foran Aalborg på målforskjell etter fem kamper. Ante Erceg, Nikolaj Thomsen og Viktor Fischer scoret for FCK.

16 mål på 14 kamper for Reiten

Guro Reiten scoret sesongens 16. seriemål da LSK Kvinner slo Grand Bodø 3–0 på bortebane i Toppserien søndag. Ingrid Byrøygard Kvernvolden og Sophie Roman Haug scoret for serielederen, som leder serien suverent med 14 seirer på 14 kamper.

Målløs debut for Elyounoussi

Mohamed Elyounoussi (24) fikk sin debut i Premier League da han ble byttet inn etter 56 minutter i oppgjøret mellom Southampton og Burnley. Oppgjøret endte 0–0.

Norheim og Piteå vant toppkampen

Andrea Norheim og Piteå lå under 1–3 mot Kopparbergs/Göteborg, men snudde kampen og vant 4–3 i en kamp i Damallsvenskan søndag. Norheim spilte 60 minutter, og Piteå leder serien, fem poeng foran nettopp Kopparbergs/Göteborg.

Pangstart for Liverpool

Liverpool leverte en mesterlig forestilling, og slo West Ham 4-0 i ligaåpningen søndag ettermiddag. Mohamed Salah, Sadio Mané (2) og Daniel Sturridge scoret målene for de rødkledde.

«Moi» benket i serieåpningen

Mohamed Elyounoussi starter på benken når Southampton åpner sesongen borte mot Burnley søndag. «Moi» ble hentet til Premier League for omkring 190 millioner kroner i sommer, men er ikke blant de elleve spillerne Mark Hughes sender ut på Turf Moor.

Selnæs åpnet sesongen med seier

Ole Selnæs og hans St. Étienne vant den første kampen i fransk Ligue 1 lørdag. Selnæs spilte 64 minutter i de grønnkleddes 2-1 seier over Guingamp. Det avgjørende målet fra Lois Diony kom kun ti minutter før slutt.