Апрель
2019

Новости за 22.04.2019

Remis for Carlsen

Magnus Carlsen spilte mandag remis med hvite brikker mot Vishy Anand i Grenke Classic. Carlsen står dermed med to seiere og en remis og leder turneringen i Tyskland. Verdenseneren har storspilt så langt i år, og har nå 53 partier på rad uten tap.

Knudtzon-scoring mot gamleklubben

En grusom gressmatte på Åråsen sørget for et sjansefattig oppgjør mellom Molde og Lillestrøm. Magnus Wolff Eikrem og Erling Knudtzon scoret i MFKs 2-0-seier. Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien med ti poeng, før Viking møter Odd tirsdag.

Poengdeling i Mjøndalen

Mjøndalen og Tromsø spilte 1-1 på Isachsen stadion i Eliteserien i fotball for menn. Allerede etter ti minutters spill fikk MIF straffespark. Tonny Brochmann scoret fra krittmerket. Ni minutter etter pause utlignet Onni Valakari for Tromsø.

Målløst i Kristiansund

Det ble 0-0 i bunnoppgjøret mellom Kristiansund og Ranheim. Vertene var nærmest scoring, med to skudd i tverrligger, men måtte innse at det ble et skuffende uavgjortresultat. Ranheim har kun ett poeng og ligger sist i Eliteserien etter fire kamper.

LSK kvinner knuste Fart

Serieleder LSK Kvinner vant 4-0 mot Fart. Scoringer av Guro Reiten, Synne Skinnes Hansen, Meryll Abrahamsen og Elise Thorsnes sørget for at den store gullfavoritten har 13 poeng etter fem kamper i Toppserien. Reiten har nå åtte mål på fem kamper.

Vålerenga med første poengtap

Etter en perfekt start på sesongen glapp seieren for Vålerenga da Avaldsnes utlignet sju minutter før slutt mandag. Mål av Ajara Nchout og Synne Sofie Christiansen sendte VIF i ledelsen 2-1, men på tampen utlignet Dejana Stefanovic til 2-2.

Kirkevold matchvinner for Hobro

Pål Alexander Kirkevold fortsetter sin fine målform i sluttspillet i dansk fotball. 2. påskedag scoret han igjen da Hobro slo Vendsyssel 3-2. Yaw-Ihle Amankwah spilte også hele kampen, mens Julian Kristoffersen fikk drøyt ti minutter som innbytter.

Fowler kan bli hovedtrener

Den tidligere storscoreren Robbie Fowler (44) skal tirsdag presenteres som hovedtrener for A-League-klubben Brisbane Roar, ifølge australske og britiske medier. Fowler er mest kjent for å ha spilt over 300 kamper og scoret 171 mål for Liverpool.

Ruud fortsatt inne blant topp 70

Casper Ruud går ned én plass og er rangert som verdens 69. beste tennisspiller på den ferske ATP-rankingen. 20-åringen fikk et realt løft på forrige ukes ranking etter at han spilte seg til finale i en ATP-turnering på grus i Houston, Texas.