Апрель
2022

Новости за 10.04.2022

Tripic-perle sikret seier

Viking stanget lenge mot Aalesund, men da kan det være greit å ha Zlatko Tripic i storform. Sørlendingen banket ballen i nettet på helvolley etter et godt innlegg fra Sondre Bjørshol. Målet var nok til å sikre 1-0-seier og tre poeng for Viking i deres første hjemmekamp for sesongen. Rogalendingene står med full pott etter to kamper i Eliteserien

Sørloth-scoring i viktig Real Sociedad-seier

Spiss Alexander Sørloth fikk sitt andre seriemål for sesongen da hans Real Sociedad vant 2-1 mot Elche i La Liga søndag kveld. Sørloth utlignet til 1-1 på et hodestøt etter innlegg fra David Silva. Ballen endret noe retning i en Elche-forsvarer. Ti minutter tidligere skaffet Sørloth straffe, men den ble ikke tatt vare på av hans svenske lagkamerat Alexander Isak. Unggutten stoppet i tilløpet slik man har sett flere gjøre like før avslutningen, men svensken stoppet bevegelsen helt og tok foten tilbake før han satte ballen i mål. Читать дальше...

Tromsø-seier etter keepertabbe

Tromsø tok sin første seier for sesongen med 2-1 over HamKam. Nicholas Hagen tabbet seg ut på Sakarias Opsahls avgjørende scoring da han rotet inn langskuddet. Avslutningen gikk midt i mål, men keeperensto litt feilplassert og fikk ikke kroppen skikkelig bak ballen. Christophe Psyché sendte først Tromsø i ledelsen, mens Pål Alexander Kirkevold scoret for gjestene.

Kjartanssons pangstart ga VIF-seier

Vidar Örn Kjartansson scoret to ganger på de første fire minuttene, og pangstarten sørget for 2-1-seier til hjemmelaget mot Haugesund. Bortelaget klarte å mønstre en sluttspurt i første omgang. Peter Therkildsen stanget kontant inn et innlegg fra Alioune Ndour etter 42 minutter. Begge lag hadde gode muligheter i 2.-omgang, men det var hjemmelaget som kunne juble for sesongens første seier.

Ny smell for Kristiansund

Kristiansund åpnet sesongen med tap for nyopprykkede Aalesund, og søndag gikk det fra vondt til verre. Sarpsborg 08 ledet hele 3-0 til pause etter scoringer fra Anton Saletros, Mikkel Maigaard og Guillermo Molins. Hjemmelaget løftet seg betraktelig etter pausen, men selv om både Amidou Diop og Agon Mucolli slo tilbake, endte det med 3-2-tap på hjemmebane for KBK.

Molde slo tilbake

Strømsgodset kom best i gang på Marienlyst, og Fred Friday sørget for 1-0-ledelse til pause. Molde, som hvilte Magnus Wolff Eikrem fra start, skulle imidlertid våkne. Martin Linnes scoret sitt andre for sesongen før Eirik Ulland-Andersen og Markus André Kaasa la på til 2- og 3-1 etter henholdsvis 68 og 79 minutters spill.

Rosenborg og Rekdal vant årets første hjemmekamp

Det har vært mange som har snakket om Kjetil Rekdal og Rosenborg før årets sesong, etter flere svake treningskamper. Men de har fått en god start på sesongen, og de vant til slutt 1-0 hjemme mot Odd. Det var Erlend Dahl Reitan som leverte et godt innlegg langs bakken, og Noah Holm var våken og satte inn 1-0 etter halvtimen spilt. Dermed fikk Kjetil Rekdal en drømmeåpning i sin første eliteseriekamp på Lerkendal. Odd presset trønderne i andre omgang, men de klarte ikke å få hull på byllen.